Начало / Отоплителни инсталации

Отоплителни инсталации

Макс Консулт изгражда газови и отоплителни инсталации за дома и промишлеността. Комфорт и топлина в дома и на работното място

Макс Консулт извършва професионално и гарантирано изграждане и инсталиране на отоплителни инсталации след подписване на договор с точно установени параметри и срок на изпълнение.

Нашите екипи работят професионално, бързо и изключително чисто. Всички наши изградени отоплителни инсталации са задължително тествани.

Материалите, компонентите и уредите които използваме отговарят на българската нормативна база и имат необходимите сертификати за продажба и поддръжка на територията на Република България и Европейският Съюз. Всички отоплителни уреди които предлагаме имат поне 2 годишна гаранция.

Качествено и бързо изпълнение

За да може да достави максимално качество и бърз срок на изпълнение Макс Консулт предлага цялостни решения при проектирането, изграждането и поддържането на отоплителни инсталации.


Макс Консулт предлага не ангажиращи безплатни консултации отностно проектиране и изграждане на битови, отоплителни инсталации. Ако имате нужда от консултиране или искате да получите повече информация моля свържете се с нас