Начало / Условия и права

Условия и права

Използвайки този сайт означава, че сте съгластни с условията за ползване описани по-долу.

Актуалност на информацията

Макс Консулт ООД се стреми да поддържа информацията на този сайт възможно най-актуална и достоверна. Продуктовите спецификации, технически параметри и ценови листи са актуални към датата им на последно опресняване, като тази дата в повечето случай присъства на конкретните страници на този сайт. Бихме Ви посъветвали да се сържете директно с нас на някои от нашите телефони или използвайки формата за връзка когато имате въпроси на които не можете да намерите отговор на този сайт.

Отговорности

Използването на формата за контакти, електронните адреси на този сайт означава, че потвърждавате и се съгласявате, че информацията която изпращате е истинска и достоверна. Информацията събирана от нас е само за наши бизнес цели и не се използва и/или предоставя на трети лица.

Използвайки този сайт, Вие се съгласявате, че не може да търсите каквато и да било юредическа отговорност от Макс Консулт ООД при претъряване на общи загуби, икономически загуби, загуби от бъдещи сделки, вреди, пропуснати ползи, загуби от всякъкъв вид появили се в следствие използването на този сайт, електронни форми и адреси при кореспонденция с нас.

Ползваемост

Макс Консулт ООД полага всички необходими грижи за да се придържа максимално до установените етични уеб стандарти при събиране и разпространение на информация през Интернет. Този уеб сайт е разработен и поддържан използвайки последните уеб стандарти за ползваемост и достъпност на информацията от хора с увреждание.

Кореспонденция

Използвайки формите за контакти и електронните адреси на Макс Консулт ООД, Вие се съгласявате, че съобщенията изпратени през тях пътуват през незащитената среда на Интернет и могат да бъдат прехванати и тяхната конфеденциалност не може да бъде гарантирана изцяло и пълно.

Авторски права

Цялата информация представена на този сайт, включително текст, снимки, изображения, графична визия е разработена специално за нуждите на този сайт и е защетена от закона за Авторските и сродните му права. Отделните продуктови марки, технически спецификации са собственост на съответните притежатели на тези права.

Включването на връзки към страници на този сайт не се нуждае от разрешение, но ако желаете да за използвате съдържание, моля свържете се предварително с нас.

Макс Консулт ООД си запазва правото да променя тези Условия и Права за ползване на сайта без предварително уведомяване.