Начало / Уреди / алуминиеви радиатори global

Алуминиеви Радиатори Global Италия

Макс Консулт предлага на българският пазар алуминиевите радиатори на фирмата Global Radiatori Италия. Моделите КLASS, VOX, MIX, VIP, DOPPEL и OSCAR са нов тип алуминиеви радиатори изработени по най-нова технология и с иновативен дизайн. Всички предлагани модели са сертифицирани и тествани в Италия и отговарят на изискванията на стандарт EN442. Високият коефициент на топлоотдаване на тези радиатори ги прави изключително икономични изградени с минимален брой глидери.

Алуминиеви радиатори Global

Глидерите на Global са изработени от висококачествен алуминии който има висок коефициент на топлоотдаване и бързо загряване на околната среда.

Алуминиеви радиатори серия VOX
Алуминиеви радиатори Global серия VOX

Описание: Алуминиевите радиатори от серията VOX са продукти изработени от високотехнологични материали с високи термични и естетически характеристики. Продуктите от серията VOX могат да бъдат използвавни с гореща вода или пара при температура до 110°C и работно налягане до 600 кПа или 6 бар.

Могат да бъдат инсталирани с тръбни системи от мед, стомана или термопластични тръби. Най-висок коефициент на топлоотдаване може да бъде постигнат когато радиаторът се монтира в следните габарити:

  • ≥ 3 см от стената
  • ≥ 10 см от пода
  • ≥ 10 см от плот или подпрозоречната дъска

За да се избегнат проблеми от корозия породени от различните типове метал в отоплителната система е препоръчително да се провери pH на водата. За препоръчване 6.5pH и 8pH. Препоръчваме инсталиране на автоматични или ръчни обезвъздушители за радиатори за да се постигне максимална ефективност. За да се избегнат проблеми с газове които циркулират в отоплителната система и да може да се отстрани допълнителното налягане препоръчваме крановете да не се затварят напълно.

Гаранция: 10 години
Последна актуализация: 31 Януари 2009


Макс Консулт предлага не ангажиращи безплатни консултации отностно проектиране и изграждане на битови, административни и промишлени газови инсталации. Ако имате нужда от консултиране или искате да получите повече информация моля свържете се с нас.