Начало / Уреди / алуминиеви радиатори pasotti

Алуминиеви Радиатори Industrie Pasotti Италия

Макс Консулт предлага на българският пазар алуминиевите радиатори на Pasotti Италия. Моделите ELEGANCE, CONFORT и MONDIAL, са нов тип алуминиеви радиатори. Техните технически характеристики и дизайн са най-доброто, което може да се предложи и са резултат на многогодишен опит и задълбочени проучвания в областта на топлофикацията. Изработени са от специална алуминиева сплав - UNI 5076 - отличаваща се с висока механична издръжливост и антикорозионна устойчивост.

Радиаторите ELEGANCE, CONFORT и MONDIAL са подходящи за работа при ниски температури и могат да бъдат използвани с всички топлоносители (вода, пара и др.).Към тези техни предимства трябва да се добавят високото топлоотдаване и лесният монтаж, които са напълно съобразени с всички проектантски изисквания. Малките размери на тези модели позволяват да ги поставите където желаете.

Технически параметри и цени на радиаторите Pasotti Elegance, Confort, MondialАлуминиеви радиатори ELEGANCE
Алуминиеви радиатори ELEGANCE

Описание: Алуминиевите радиатори от серията ELEGANCE са продукти изработени от високотехнологични материали с високи термични и естетически характеристики. Те са специално проектирани да гарантират по-висока механическа устойчивост от всички други продукти на пазара. Могат да бъдат използвани с работно налягане от 16 бара. Термичната емисия която е тествана и покрива стандарта UNI EN442-1-2 (1997) е изключително добра. Поради заоблената форма на отделните ребра отделената термична емися е изключително голяма.

Материалите използвани за направата на тази сериа е алуминиево шаси ENac 46100 което гарантира високи механични, термични и анти корузионни характеристики. Повърхността е покрита с двоен слой боя. Първият слой е нанесен по специален интегрален анапорезен метод с водно базирани епоксидни бои. Вторият слой е от епоксиднополиестерна боя. Тези два слоя боя гарантират невъзможността на появяването и формирането на корозионни газове.

Качеството и дизайна на продуктите от серията ELEGANCE е гарантирано от строгият контрол на производственият процес. Всички продукти от тази серия са тествани специално и сертифицирани. Цветът на всички продукти от тази серия е бял. Всички радиатори ELEGANCE са с 10 годишна гаранция от датата на продажбата.

нагореАлуминиеви радиатори CONFORT
Алуминиеви радиатори CONFORT

Описание: Алуминиевите радиатори от серията CONFORT са едни от най-продаваните продукти заради класическият си дизайн и много добрите термични характеристики.

Продуктите от тази серия са в 6 модела с различна форма, термични характеристики/размер и с размер на свързване от центъра от 300мм до 800мм. Тези продукти поради многообразието от размери могат да бъдат монтирани навсякъде. Радиаторите от тази серия могат да бъдат използвани при високи и ниски температури (максимум до 110°C) и работно налягане от 6 бара.

Боята на радиаторите от серията CONFORT е нанесена на два слоя по специална технология. Вътрешните камери през които минава горещата вода са специално обработени така, че да не образуват корозионни газове. Всички продукти от тази серия се предлагат с 10 годишна гаранция от датата на продажбата. Всички продукти CONFORT са защитени в полиетиленова опаковка и опаковани в кашони.

нагореАлуминиеви радиатори MONDIAL
Алуминиеви радиатори MONDIAL

Описание: Алуминиевите радиатори от серията MONDIAL отговрят на стандарта NR10/1991. Те могът да бъдат използвани при високи и ниски температури (максимално 100°C). Предлагат се в шест модела с различни габарити и термични характеристики. Разстоянието от центъра е в границите от 300мм до 800мм.

Производственият и качественният контрол, които напълно покриват стандарт UNI EN442-1 (1997) гарантират постоянно качество на тези продукти. Работното налягане на радиаторите от серията MONDIAL е 6 бара. Алуминиевото шаси от което са изработени радиаторите е ENAC46100, което е много добро поради неговите изключителни механични характеристики, устойчивост на корозия и висок коефициент на термоотдаване.

Боята на радиаторите от серията MONDIAL е нанесена на два слоя по специална технология. Вътрешните камери през които минава горещата вода са специално обработени така, че да не образуват корозионни газове. Всички продукти от тази серия се предлагат с 10 годишна гаранция от момента на инсталиране.

нагоре

Гаранция: 10 години
Последна актуализация: 31 Януари 2009

нагоре


Макс Консулт предлага не ангажиращи безплатни консултации отностно проектиране и изграждане на битови, административни и промишлени газови инсталации. Ако имате нужда от консултиране или искате да получите повече информация моля свържете се с нас.